Α.Μαυράκης txt



  Δημιουργία λογοτύπου, έντυπου υλικού και ιστοσελίδας
Η εταιρεία Α. Μαυράκης εμπορεύεται είδη εσωρούχων και έπιπλα. Ο ανασχεδιασμός του λογοτύπου για τα εσώρουχα έγινε βάσει των οικολογικών προϊόντων που εμπορεύεται το κατάστημα ενώ προτάθηκε μια αντίστοιχου ύφους εκδοχή για τον τομέα των επίπλων. Σχεδιάστηκαν και τυπώθηκαν οι τσάντες του καταστήματος καθώς και οι καρτέλες των προϊόντων.
Στον τομέα των επίπλων το 2010 και το 2011 σχεδιάστηκαν τα εξώφυλλα του καταλόγου, ενώ το φυλλάδιο με τα προϊόντα της Weber δημιουργήθηκε για την προώθησή τους στο πελατολόγιο της εταιρείας. Η ιστοσελίδα amavakis.gr δημιουργήθηκε το 2012 για την προβολή της γκάμας των επίπλων και της εταιρείας στο διαδίκτυο.
   Logotype, printed material and web page
A. Mavrakis company trades goods of underwear and furniture. The redesigning of the underwear logo based on the ecological products that the company sells.We suggested an equivalent desing style for the furniture sector. Also bags and cards of the shops products were designed and printed.
Two catalogue covers for furniture products in 2010 - 2011 and a leaflet for Weber’s products were designed in order to promote them to the companys clients. The website amavakis.gr was created in 2012 for the promotion of the companys furniture products on the internet.